Historien bag virksomheden​

Smedevirksomheden Holger Elgaard har eksisteret siden 1. april 1979, hvor Holger Elgaard startede beskedent i en garage nord for Århus. Med stor erfaring inden for smedearbejdet og en god teknisk baggrund, drev han virksomheden fremad.

Holger Elgaard lavede blandt andet benzin- og olierør til BP-servicestationer rundt i landet, og efterhånden dukkede flere og flere specialopgaver op. Hurtigt blev virksomheden både velkendt og velrenommeret. Sønnen Arne Elgaard, der er uddannet smed, kom med i virksomheden, og i flere år var far og søn kompagnoner. Fra at være en succesrig enmands-forretning er Holger Elgaard A/S vokset til en dynamisk og moderne virksomhed.

I 2004 fejrede Holger Elgaard A/S 25 års jubilæum

I dag driver Arne Elgaard og søsteren Anni Elgaard virksomheden videre efter deres far, der ikke kan lade være med at komme forbi kontoret engang imellem.

Dengang som nu udføres arbejdet af specialiserede fagfolk med respekt for det gamle smedehåndværk. Flere af kunderne har holdt ved siden starten i 1979.​

Holger Elgaard A/S har nu haft 40års jubilæum

2019 bliver et år med nye store begivenheder for firmaet. Vi er bl.a. flyttet til en ny adresse i Sabro, hvor vi får noget mere plads og højt til loftet.